Nainen puri tappelussa palan miehen kielestä – sitten lokki vei sen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Skotlannissa asuva mies on menettänyt palan kielestään hämmentävän tapahtumaketjun seurauksena. Pala irtosi kadulla tapahtuneen välikohtauksen seurauksena, ja hävisi lopulta ikuisiksi ajoiksi nälkäisen lokin varastamana.

Toisilleen ennestään tunetmattomat James McKenzie ja Beathaney Ryan ajautuivat verbaaliseen riitaan Edinburghissa elokuussa 2019. McKenzien kävellessä Ryania kohti nyrkki ilmassa päätyikin nainen yhtäkkiä suutelemaan häntä. Suutelu muuttu kuitenkin nopeasti väkivaltaiseksi hänen purtuaan miehen kielestä irti noin kaksi kertaa kolme -senttisen palan.

Beathaney Ryanin sylkäistyä verisen kielen palasen maahan isokokoinen lokki näki tilaisuutensa tulleen, nappasi sen mukaansa ja lensi tiehensä. Edinburgh Live -lehden mukaan Ryan myönsi taannoin oikeudessa syyllisyytensä pahoinpitelyyn. Tiedossa ei ole, mistä rajuun väkivallantekoon ja kielen runtelemiseen johtanut sanaharkka sai alkunsa.