Maisa Torppa imetti lastenhuoneessa – poseeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realitytähti Maisa Torppa synnytti taannoin perheeseensä tyttövauvan. Sittemmin hän on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia ja tuntemuksiaan perhearjesta pienokaisen kanssa. Glamourilla kiillotetun somekuvan sijaan Maisa on nyt julkaissut aidon tilannekuvan kotinsa lastenhuoneesta, jossa hän imettää pienokaistaan rennosti.

Torppa poseeraa kuvassa kasvoillaan silmä-silmikko ja sylissään vauva nauttimassa ateriaa. Julkkiskaunottaren mukaan hänen oli pakko jakaa kuva someen, koska se kuvasti niin osuvasti perheen arkea. Katso kuva tästä linkistä.

Vauva-arkeaan vuolaasti kehunut kohukaunotar kertoi taannoin, ettei halua esitellä lapsensa kasvoja sosiaalisessa mediassa. Somekiusaajat eivät kuitenkaan kunnioittaneet tätä päätöstä, vaan ovat editoineet vauvalle ilkeämielisesti kuviin kasvot. Maisa ei ollut luonnollisestikaan innoissaan saatuaan tietää tapauksesta.

– Sain tänään aamulla mun yhdeltä seuraajalta kyselyn inboxiin jossa kysyttiin miten kestän sitä, kun jopa meidän vauvan ulkonäköä haukutaan keskustelupalstalla. Luulin viestiä aluksi pilailuksi. Hän sitten lähetti screenshotin jossa jollain kurapalstalla oltiin muokattu mun lapselle kasvot ja häntä haukuttiin tämän muokatun kuvan kanssa aivan järkyttävillä sanoilla, Maisa Torppa totesi.

– Tuntui että mun sydän pysähtyi. Mä olen julkisuuden henkilö ja tottunut siihen, että mun ulkonäössä haukutaan kaikki. Jopa mun korvat. Jep, luit oikein. Mun korvatkin ollaan haukuttu… Tiedän että keskustelupalstoilla ei kirjoita yksikään terve ihminen kenellä on omassa elämässään asiat hyvin. Mutta lapsen haukkumisessa menee raja. Sen sairaampaa ei ole. Mun lapsista ei haukuta yhtäkään!! Siitä mä pidän huolen. Eli siihen taisi loppua tämä vauva-arjen päivittäminen someen. Ainakin nyt tuntuu siltä, Torppa avautui.