Poliisi pyytää tietoja: Missä on Pieksämäeltä kadonnut Jani Ylinen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä julkisella katoamisilmoituksella Pieksämäeltä kadonneesta Jani Ylisestä. Pieksämäen Vaalijalassa asunut Ylinen on kadonnut 31. heinäkuuta, eikä hänestä ole saatu sen jälkeen havaintoja. Vaalijala tarjoaa kuntoutus-, asumis- ja koulutuspalveluja erityistukea tarvitseville.

– Hänen mahdollinen sijaintipaikkansa saattaa olla Siilinjärvellä. Ylinen on vankkarakenteinen ja pituudeltaan noin kaksi metriä pitkä. Hänellä on ollut ennen katoamistaan päällään tummat vaatteet ja lenkkarit, Itä-Suomen poliisilaitoksen ilmoituksessa kerrotaan.

Jani Ylisestä saatuja havaintoja ja vihjeitä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232.