Rita Niemi-Manninen kurvikkaana porealtaan reunalla: ”Vain vapaana voit hengittää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta televisiosta. Kuntovalmentamiseen keskittyvä pariskunta julkaisee ahkerasti kuulumisiaan myös sosiaaliseen mediaan. Rita on viime aikoina julkaissut itsestään ajoittain upeita kuvia kotinsa uima-altaalla ja porealtaalla. Tällä kertaa kuvan yhteydessä on tärkeää sanomaa.

Rita Niemi-Manninen toteaa upean poseerauksensa yhteydessä, että vapaassa maailmassa ihminen saa olla juuri sellainen kuin on. Samalla hän kysyy pelkäävätkö hänen seuraajansa sanoa mitä heillä on mielessä ja pelkäävätkö seuraajat yleensäkin olla jotain mieltä asioista. Hän toteaa, että tällaisina aikoina muun muassa kahtiajako, kiusaaminen ja lynkkaaminen lisääntyvät ja on siinä aivan oikeassa.

– Anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tutki asioita, luota rohkeasti omaan visioon, näkemykseen ja arvomaailmaan! OMA POLKU ja se, että seisot sanojesi takana on ainoa oikea tie eteenpäin. Vain vapaana voit hengittää vapaasti, Rita ohjeistaa.