Demi Rosen ravintolaposeeraus ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Italian Caprin saarella viime viikkoina näyttävästi lomaillut kurvitar ei pettänyt seuraajiaan edes suunnattuaan ravintolan terassille drinkille. Hän nimittäin nautiskeli juomastaan erittäin antavaan asuun sonnustautuneena. Ei siis ihme, että drinkkikuvassa huomion varasti hänen kurvikas vartalonsa.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.