Mikko ja Beata Leppilammen vauva saapui kotiin – hellyttävät kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi ja hänen mallirakkaansa Beata saivat tällä viikolla lapsen, kun perheeseen tuli poikavauva. Molemmat ylpeät vanhemmat julkaisivat iloisesta perheuutisesta tiedon sosiaalisessa mediassa. Nyt pienokainen on jo päässyt sairaalasta kotiin.

Tuore äiti Beata Leppilampi julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvat vastasyntyneestä saapumassa ensikertaa kotiin ja tietenkin myös hellyttävän poseerauksen yhdessä poikansa kanssa. Kotosalla pienokainen katselee jo suoraan kameraan. Otosten yhteydessä Beata toteaa kotimatkan olleen paras ikinä ja poikansa olevan hänen elämänsä suurin rakkaus.

Pian vauvan syntymän jälkeen Mikko Leppilampi julkaisi poseerauksen, jossa hän makasi sängyssä yhdessä vastasyntyneen poikansa kanssa. Kuvan yhteydessä isä kirjoitti lyhyesti ja ytimekkäästi ”Minun poikani”. Julkaisu sai nopeasti suuren suosion, ja sitä kommentoivat myös monet julkisuudesta tutut tähdet Arman Alizadista Jukka Hildeniiin ja Anni Hautalasta Pete Parkkoseen.