Koirasta kuului erikoista ääntä – lemmikin suusta paljastui todellinen yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla koirilla on niiden omistajien harmiksi taipumus maistella asioita, jotka eivät kuulu lemmikkien suuhun. Viraalihitiksi nousseella koomisella TikTok-videolla Levy-nimisen koiran suusta paljastuu hämmentävä ja hieman järkyttäväkin yllätys.

Videota kuvaava nainen ihmettelee Levyn kuuluvaa sirisevää ja voimakasta ääntä. Hän yrittää tivata koiralta, mitä tämän suussa on. Omistajaa sivusilmällä vilkuileva Levy ei kuitenkaan suostu luopumaan saalistamastaan herkusta helpolla.

Lopulta Levy suostuu avaamaan suunsa, jolloin ulos putoaa isokokoinen kaskas-hyönteinen. Kaskaat eivät naisen ja hänen koiransa onneksi ole hurjasta ulkomuodostaan ja erittäin kovasta äänestään huolimatta vaarallisia niin ihmisille kuin lemmikeillekään. Liikaa koirien ei kuitenkaan kannata antaa syödä kaskaita, sillä niiden kovista kuorista voi aiheutua lemmikille ruoansulatushäiriöitä.

@sassafras_007

##dogsandcicadas ##whyisyourmouthmakingthatnoise

♬ original sound – Sassafras_007