Poliisin yhteenotto aseistautuneen teinin kanssa sai yllätyskäänteen – alaston nainen ajoi golfkärryllä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisin ja aseistautuneen nuoren epäillyn välinen pattitilanne keskeytyi Yhdysvaltojen Floridassa odottamattomalla tavalla. Rikospaikalle ajoi golfkärryllä poliisiautojen ohi alaston ja alkoholia nauttinut nainen.

Poliisi piiritti sunnuntaina 5. syyskuuta tuntikausien ajan 18-vuotiasta epäiltyä, joka oli linnoittautunut Dunedissa sijaitsevan kodin katolle aseen kanssa. Kesken tilanteen poliisin eristämälle alueelle ajoi 28-vuotias Jessica Smith golfkärryllä. Tapaukseen liittymätön nainen oli alasti, ja hänen kuvaillaan haisseen vahvasti alkoholilta.

Smith ei suostunut poistumaan eristetyltä alueelta, joten hänet poistettiin golfkärrystä ja pidätettiin. Häntä syytetään virkavallan väkivallattomasta vastustamisesta. Myös talon katolla piileskellyt aseistautunut nuori mies pidätettiin lopulta kuusituntiseksi venähtäneen poliisioperaation päätteeksi, uutisoi New York Post.