Uusi deittirealitysarja Suomeen – viisi sinkkumiestä muuttaa sinkkunaisen luokse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deittiteemaisten realitysarjojen ystäville tarjoillaan jälleen uutta katsottavaa ja jännitettävää syksyllä. Subilla alkaa lokakuussa täysin uudenlaiseksi deittirealityksi kuvailtu Viisi miestä viikossa. Siinä kumppania etsivät sinkkunaiset saavat luokseen asumaan jopa viisi sinkkumiestä.

– Mitä tapahtuu, kun viisi miestä muuttaa naisen luo ja näyttää kotioloissa todellisen luonteensa? Yksi kerrallaan miehet saavat pakata laukkunsa ja poistua talosta. Jäljelle jää kenties Se Oikea, yksi miehistä, jonka kanssa yhteiselo sujuu parhaiten, sarjaa kuvaillaan tiedotteessa.

Talon tapahtumia seurataan robottikameroiden avulla ympärivuorokautisesti. Rakkautta luokseen muuttavan viiden miehen joukosta etsii 10 eri puolilla Suomea asuvaa sinkkunaista 23-43-vuoden ikähaarukalla. Five Guys a Week -formaattiin perustuva sarja alkaa Subin arki-illoissa maanantaina 11. lokakuuta.