Charlie Riinan rantakuvat saavat sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat mallikaunottaria minne nämä menevätkään. Muutama vuosi sitten Riina pääsi poseeraamaan Playboyn sivuilla ja on sittemmin pysytellyt harvakseltaan julkisuudessa.

Tällä kertaa Riina poseeraa uimarannalla upeassa asussa, joka paljastaa tyylikkäästi hänen etumustaan. Asu voitaisiin tulkita uimapuvuksi, mutta se on varustettu hihoilla. Vielä on siis selvittämättä onko kyse siitä vai kenties bodystä. Joka tapauksessa kuvat tarjoavat mukavasti silmänruokaa hänen faneilleen.

Taannoin Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.