Englantilaiskylää terrorisoinut nahkapukumies ehkä palannut: ”Se pelottaa lapsiani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Somersetissä sijaitsevasta Claverhamin kylästä on kantautunut outoja uutisia. Kyläläisiä pari vuotta sitten kauhun vallassa pitäneen, mustaan kokovartalopukuun sonnustautuneen henkilön pelätään tehneen paluun.

Poliisi sai syyskuun alussa hälytyksen naamiomiehestä, joka oli vakoillut Claverhamissa asuvaa pariskuntaa heidän kotinsa ikkunasta. Viranomaisten mukaan tapaus saattaa liittyä vuonna 2019 tehttyihin havaintoihin nahkapukumiehestä. Paikalliset asukkaat ovat sittemmin alkaneet partioimaan öisillä kaduilla ryhmissä.

– Yksin kulkeminen ei juurikaan pelota minua itseäni, mutta se pelottaa lapsiani. Haluan heidän tuntevan olonsa turvalliseksi, anonyyminä pysyttelvä paikallinen nainen kertoo BBC:lle.

Vuonna 2019 Claverhamissa tehtiin havaintoja bondage-asussa ihmisiä yöaikaan säikäytelleestä miehestä, jonka kerrottiin esimerkiksi lähestyneen yksin liikkunutta naista haaroväliään kosketellen. Poliisi pidätti tuolloin 28 ja 34 -vuotiaat miehet, joiden epäiltiin liittyvän tapauksiin. Heidät kuitenkin vapautettiin todisteiden puutteen vuoksi.