Koronaan sairastuneelta Kimi Räikköseltä ilouutisia

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen formulamestari Kimi Räikkönen paljasti taannoin saaneensa koronatartunnan. Sen vuoksi hän joutui jättämään väliin Hollannin Zandvoortin ja Italian Monzan osakilpailut.

Nyt Kimi Räikkönen on kertonut faneilleen iloisia uutisia sosiaalisessa mediassa. Korona on nyt selätetty, ja kuljettaja on valmis palaamaan ajoradalle 26. syyskuuta ajettavassa Venäjän osakilpailussa.

– Olen kaikin puolin kunnossa. Nähdään seuraavassa GP:ssä, Räikkönen kirjoitti Instagramissa.

Räikkönen kertoi syyskuun alussa lopettavansa Formula 1 -uran. Parhaillaan käynnissä oleva kausi jää näin ollen suomalaisen F1-tähden viimeiseksi autourheilun kuninkuusluokassa. Räikkösen mukaan päätös ei ole tuore, vaan hän teki sen jo viime talvena.