Megan Foxin asu kuin aikuisviihdekaupasta – kertoi olleensa bisnestapaamisessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja seksisymboli Megan Foxin vanhin poika, kahdeksanvuotias Noah, on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi. Syynä on pojan mieltymys pukeutua mekkoihin. Foxin mukaan kiusaamista tapahtuu toisinaan myös koulussa. Näyttelijäkaunotar esittelee usein upeaa vartaloaan someseuraajilleen.

Maailman kuumimman naisen tittelin takavuosina saanut Megan Fox on nyt poseerannut kadulla todella kuumassa asussa, jossa hän kertoo käyneensä bisnestapaamisessa. Hänen seuraajansa pohtivat varmasti parhaillaan millaisesta tapaamisesta on ollut kyse, koska asu oli kuin aikuisviihdekaupasta ostettu.

Megan Fox suunnittelee, että lähettää poikansa avomieliseen hippikouluun oppilaaksi, jotta tämä saisi kasvaa vapaammin. Pojan isä, näyttelijä Brian Austin Green, on samaa mieltä lapsen oikeudesta pukeutua juuri kuten tämä itse haluaa. Eronneella pariskunnalla on Noahin lisäksi myös kuusivuotias Bondhi Ransom ja neljävuotas Journey River.