Riina-Maija Palander Espanjassa: ”Äiti on vahva, rohkea ja vähän hullu”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Riina-Maija Palander on alppihiihtäjä Kalle Palanderin vaimo. Nyt jatkuvasti elämässään eteenpäin menevä Riina-Maija on muuttanut Espanjaan. Hän toimii alueella kiinteistöbisneksessä.

– Mä en kuulu niihin jotka puhuu vuosia mitä he haluais tehdä (mut ei voi). Jo nuorena lähdin yksin pienen vauvan kanssa yliopistoon ulkomaille ja opiskelin monella mantereella, kulkien yksin poikani kanssa. Vähän niinkuin oman elämäni nuuskamuikkunen. En usko että tää sisäinen palo kokea ja tehdä koskaan sammuu tai kesyyntyy, Riina-Maija kirjoittaa ja myöntää, että joillain ihmisillä on erikoinen aura, joka voi hämmentää tai kiehtoa.

– Mun lapset tietää että äiti on vahva, rohkea ja vähän hullu, rakastaa elämää ja ihmisiä täysillä eikä oikeastaan istu mihinkään muottiin. Tämä nuuskamuikkunen on siirtynyt talveksi töihin Espanjaan, etsien asuntoja asiakkaiden tarpeisiin ja touhuten remppoja ja sisustuksia, design huonekalujen parissa joita rakastan.