Britney Spears esitteli timmin takapuolensa: ”Tämä on todella minun peppuni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spearsin isä Jamie Spears on toiminut tyttärensä virallisena holhoojana vuodesta 2008. Spears ei ole saanut 13 vuoteen päättää juurikaan mistään elämänsä henkilökohtaisista asioista. Britney Spearsin holhousasia on ollut viime vuosina runsaasti mediassa, mutta nyt hänen isänsä on suostunut luopumaan holhouksesta.

Jostain syystä Spears esittelee nyt takapuoltaan somessa sekä kuvassa että videolla, jonka yhteydessä hän toteaa takapuolen olevan todella hänen. Päivitysten motiivia voidaan vain arvailla, mutta ainakin hänen seuraajansa ovat innoissaan kuvasta ja videosta.

Britney Spears on kertonut haluavansa elää tavallista elämää ja käyttää urallaan tekemiään varoja haluamallaan tavalla. Hakemuksessaan isä vahvistaa tämän ja kirjoittaa Britneyn haluavan tehdä itseään koskevia päätöksiä niin taloudesta kuin terveydellisistä asioista, kuten terapiasta. Isä mainitsee myös mahdollisen avioliiton ja perheenlisäyksen asioina, joiden tulee hänen mukaansa kuulua jatkossa tyttärensä päätösvaltaan.