Conor McGregor ja Machine Gun Kelly ottivat yhteen VMA-gaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilaisella vapaottelija Conor McGregorilla vaikuttaa olevan jotain hampaankolossa poptähti Machine Gun Kellyä kohtaan. New Yorkissa sunnuntaina järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa todistettiin yllättävää välikohtausta kaksikon välillä.

Silminnäkijöiden mukaan Conor McGregor nähtiin huutamassa Machine Gun Kellylle punaisella matolla. Vapaaottelijan kerrotaan heittäneen juomaa muusikkoa kohti ja yrittäneen päästä häneen käsiksi. Paikalla olleet järjestyshenkilöt kutenkin estivät tilanteen muuttumisen fyysiseksi.

Välikohtauksen tarkka syy ei ole selvillä. TMZ-sivuston lähteiden mukaan McGregor olisi ennen tilanteen kärjistymistä yrittänyt ottaa kuvaa Machine Gun Kellyn kanssa, josta jälkimmäinen olisi kieltäytynyt. Välikohtaus ikuistui lukuisiksi kuviksi ja videoiksi, jotka levisivät nopeasti viraalina sosiaalisessa mediassa.