Kim Kardashianin asu shokeerasi gaalassa – saapui kasvotkin peitettynä mustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kuluneen vuoden puhutuimmista viihdeuutisista on ollut Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero. Erosta huhuttiin mediassa pitkään, ja lopulta huhut saivat virallisen vahvistuksen, kun Kim Kardashian haki avioeroa Kanye Westistä Los Angelesin korkeimmasta oikeudesta. Nyt Kim on shokeerannut asullaan MET-gaalassa ex-miehensä suunnittelemassa asussa.

Asuvalinta hämmästytti laajasti, sillä siinä Kim Kardashian on pukeutunut kokonaan mustaan kankaaseen. Edes hänen kasvojaan ei siis näy. Aluksi katsojat eivät ymmärtäneet kenestä oli kyse, kunnes Kimin pikkusisko Kendall Jenner asteli hänen kanssaan punaiselle matolle.

Neljän lapsen äiti Kim Kardashian tuskin on etsimässä itselleen uutta miestä, mutta kiinnostuneita varmasti riittää. Suositusta HBO-kanavan Succession-sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Nicholas Braun vihjaili jo pian eron jälkeen omassa sosiaalisessa mediassaan siihen suuntaan, että Kim Kardashianin tulisi tapailla hänen kaltaistaan miestä. Ainakaan vielä Braun ei ole saanut Kardashianilta merkittävää vastakaikua.