Poliisi sai kaupparyöstäjästä hyvät kuvat – oletko nähnyt Oulussa tätä miestä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulun poliisi etsii Hönttämäessä sijaitsevan kaupan ryöstänyttä miestä. Ryöstö tapahtui torstaina 9. syyskuuta kello 14:30. Mies oli vaatinut kassasta rahaa teräaseella uhaten.

Hän oli saanut saaliiksi vähäisen määrän käteistä. Tekijä on 20–30-vuotias vaalea mies ja 175 senttimetriä pitkä. Hänellä oli ryöstön aikana päässä musta lippalakki. Lisäksi hänellä oli helposti tunnistettava musta takki, jonka selässä teksti ”Hooligan”. Jalassa miehellä oli siniset verryttelyhousut, joiden lahkeissa oli kolme vaaleaa pystyraitaa. Jalassa oli vaaleat kengät ja käsissä tummat hansikkaat. Ryöstön aikana tekijällä on ollut kasvoillaan sininen maski.

Poliisi pyytää vihjeitä tekijän tunnistamiseksi ja tavoittamiseksi. Vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostilla vihjeet.oulu@poliisi.fi. Poliisi on julkaissut ryöstäjästä valvontakameran kuvia.