Saara Aalto ja Meri-rakas muuttivat Espanjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa The Voice of Finland ja X Factor UK -ohjelmista tunnettu suomalainen laulaja-lauluntekijä meni viime vuonna naimisiin puolisonsa Merin kanssa. Nyt pariskunta on paljastanut tehneensä uuden muutoksen elämässään. Saara ja Meri Aalto päättivät toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja muuttaa etelän lämpöön.

Pariskunnan uusi koti sijaitsee Espanjassa. Laulaja paljasti uutisen Instagram-julkaisussaan. Julkaisussa Saara kertoo haaveilleensa pitkään aurinkoisessa paikassa asumisesta talviaikaan. Aikaisemmin hän kuitenkin löysi aina tekosyitä ollakseen toteuttamatta haavetta. Tähden mukaan hän päätti kuitenkin lopulta toteuttaa tempauksen, jonka tavoitteena oli tehdä elämästä mahdollisimman miellyttävää.

– Täällä on niin kaunista! Toimisto auringon alla, kaikki värikkäät kukat ympärilläni, kesämekkojen ja sandaalien pitämistä, auringosta nauttimista… Oloni on niin luova ja innostunut! Ja olen valmis ilmoittamaan uusista, suurista asioista muutaman viikon sisällä, Saara Aalto kirjoitti.