Asianajaja pidätettiin rannalla – naamiaisasu oli liian raju

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen asianajaja on pidätetty jokseenkin erikoisesta syystä. Hän oleskeli Texasin Galvestonissa sijaitsevalla rannalla Halloween-elokuvien murhaajaksi, Michael Myersiksi pukeutuneena.

Galvestonissa sijaitsevalla rannalla nähtiin ennen hurrikaani Nicholaksen rantautumista valkoiseen maskiin ja mustiin haalareihin pukeutunut mies, joka näytti pitelevän kädessään veristä veistä. Silminnäkijät ilmoittivat näystä poliisille. Paikallse saapuneet viranomaiset pidättivät miehen.

Michael Myersiksi pukeutunut mies paljastui asianajaja Mark Metzgeriksi, joka kertoi pukeutuneensa kauhuelokuvahahmoksi pilan päiten. ABC13-uutissivuston mukaan veitsi osoittautui pelkäksi naamiaisrekvisiitaksi ja veri tekovereksi. Metzger vapautettiin, mutta hän sai poliisilta sakot järjestyshäiriön aiheuttamisesta.