Elovena lanseeraa puurojoulukalanterin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perinteiset suklaakalenterit ovat viime vuosina saaneet rinnalleen myös erikoisempia joulukalentereita. Markkinoilla on nähty muun muassa viime vuonna nopeasti käsistä viety sipsikalenteri, olutkalentereita ja Lego-kalenteri.

Tänä vuonna myös puuron ystävät saamat ikioman joulukalenterinsa. Elovena on nimittäin tuomassa markkinoille kalenterin, joiden luukkujen takaa paljastuu 24 puuroyllätystä. Joulukalenteri pitää sisällään kaikki 18 annospikapuuromakua mukaan lukien neljä glteenitonta pikapuuroa.

Puurojoulukalenterin talvisen ja tunnelmallisen kuvituksen on luonut freelancer-kuvittaja Tiina Kälkäinen. Elovenan mukaan kalenteri tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua yhtiön laajaan pikapuurovalikoimaan ja löytää oma uusi suosikkimaku. Joulukalenteri ilmestyy kauppojen hyllyille lokakuussa noin 16,95 euron hintalapulla varustettuna.