Kasarikomedia Identtiset kaksoset saa jatkoa – Arnold Schwarzenegger ja Danny DeVito pääosissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arnold Schwarzeneggerin ja Danny DeViton tähdittämä kasarikomedia Identtiset kaksoset on saamassa jatkoa. Sekä Schwarzenegger, DeVito että ohjaaja Ivan Reitman ovat mukana myös jatko-osassa.

Alkuperäisessä Identtiset kaksoset, eli Twins-elokuvassa Schwarzeneggerin ja DeViton fyysisesti varsin erilaiset hahmot saivat tietää olevansa kaksosia. Jatko-osassa he saavat tietää olemassa olevan vielä kolmaskin veljest. Häntä näyttelee muun muassa 30 Rock -sarjasta tunnettu Tracy Morgan.

Deadline-sivuston mukaan kolmannen veljeksen rooliin kaavailtiin alun perin Eddie Murphyä, mutta Prinssille morsian -elokuvan jatko-osan myötä tähden aikataulu ei antanut periksi. Vuonna 1988 ilmestyneen Identtiset kaksoset -elokuvan kuvaukset alkavat tammikuussa. Alkuperäinen elokuva oli ilmestyessään maailmanlaajuinen hitti, mutta jatko-osa viivästyi lopulta vuosikymmenillä elokuvan oikeuksiin liittyvien ongelmien vuoksi.