Kivespussit korvakoruiksi – suostuisitko käyttämään tällaisia?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookissa kiertää parhaillaan kuva, jossa on kivespussilta näyttävät korvakorut. Ihmiset tägäävät toistensa nimiä kuvaan, jotta hauskat killuttimet osuisivat mahdollisimman monen nähtäville. Selvitimme, mistä kyseisiä korvakoruja saa ostettua.

Kyseessä on Schlongfier-nimisen artistin valmistamat korvakorut, jotka ovat jatkumoa hänen aiemmalle tuotannolleen. Mies on aiemmin muotoillut koriste-esineitä, jotka muistuttavat mikropenistä. Nyt hän on laajentanut repertuaariaan kivespusseja muistuttaviin koruihin.

– Jokainen Schlong-tuote on käsintehty polymeerimassasta. Massa on muotoiltu haluttuun muotoon, paistettu uunissa ja maalattu akryylillä. Jokaisen esineen valmistaminen kestää noin 50 tuntia, taiteilija kertoo nettisivullaan.