Mad Max -elokuvan autoja myynnissä – näillä kelpaisi revitellä soramontulla

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mad Max: Fury Road -elokuvassa nähtiin toinen toistaan hurjempia joutomaan armottomiin olosuhteisiin viriteltyjä ajoneuvoja. Pian muutamilla onnekkailla on mahdollisuus hankkia elokuvasta tuttuja menopelejä itselleen.

Lloyds Auctioneers järjestää syyskuussa huutokaupan, jossa myydään yhteensä 13 Mad Max: Fury Road -elokuvan autoa. Myynnissä on muun muassa Mad Maxin Interceptor, Charlize Theronin hahmon War Rig -rekka ja valtava Doof Wagon, joka kuljetti elokuvassa mukanaan valtavia vahvistimia, rumpuryhmää ja kitaraa takaa-ajon aikana soittanutta Doof Warrioria.

Mad Max: Fury Road -elokuvan tuotantopäällikkö Colin Gibsonin mukaan ajoneuvojen luonnissa käytettiin australialaisilta kaatopaikoilta haalittuja osia. Huutokauppa järjestetään verkossa 25. ja 26. syyskuuta. Autojen lähtöhintoja ei ole paljastettu, mutta niiden maksuvälineiksi kelpaavat kaikki valuutat kryptovaluuttoja myöten.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.