Mila Kunis keksi lapsilleen tekemistä karanteenissa – leluja tehtiin jopa roskista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat olleet naimisissa noin kuusi vuotta. Heillä on yhdessä myös kaksi lasta, kuusivuotias tytär Wyatt Isabelle ja neljävuotias poika Dimitri Portwood. Koronaviruspandemian aikana perhe on viettänyt paljon aikaansa yhdessä, mikä on tarkoittanut monien erilaisten leikkien leikkimistä.

Sosiaalisen eristäytymisen vuoksi Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat puuhastelleet paljon lastensa kanssa. 37-vuotias Mila Kunis on kertonut People-sivuston mukaan, että he ovat yhdessä askarrelleet kaikkea mahdollista mitä he ovat vain voineet keksiä. Lopulta he alkoivat leikkimään jopa roskilla.

Mila Kunis ja Ashton Kutcher keksivät lapsiaan varten hauskan leikin, jonka nimi on Iloiset Roskat. Roskaleikissä lapset saavat pussillisen kierrätykseen menossa olevia roskia, joissa voi olla esimerkiksi tölkkejä, purkkeja ja pahvia. Niistä lapset saavat sitten rakennella linnakkeita, robotteja, kyliä ja kaupunkeja.