Winnie Harlow läpinäkyvässä iltapuvussa – salamavalot tekivät tepposet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen kaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kahdeksan vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen harvinaisen ulkonäkönsä ansiosta.

Muutama päivä sitten vessanpöntöllä somekuvassaan tarpeitaan tehnyt supermalli nähdään nyt valmistautumassa samaan gaalaan, jossa vessakuva ikuistettiin. Samalla kuvakoosteesta paljastuu myös, että Winnien iltapuku olikin salamavalojen välkkeessä läpinäkyvä, sillä se paljasti sisältönsä poikkeuksellisen näyttävästi.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.