Heidi Montag juhli synttäreitä puolialastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Montag tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Naisen oikea nimi on naimisiinmenon myötä nykyään Heidi Pratt, mutta tähti itse käyttää edelleen Montag-tyttönimeään julkisuudessa. Tänä vuonna Heidi on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Nyt Heidi Montag on juhlistanut syntymäpäiväänsä näyttävästi kuohujuoman siivittämänä. Jostain syystä hän ei ole pukenut ylleen ennen kuvausta, vaan hän keikistelee alusvaatteisillaan.

Musiikkiuraa tavoitteleva 35-vuotias Heidi Montag keskittyy nykyisin suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille. Sen lisäksi Heidi Montag on esiintynyt viime aikoina miehensä Spencerin kanssa The Hills: New Beginnings -sarjan tuoreemmalla tuotantokaudella.