Ilmaisesta autosta paljastui karmiva yllätys – takakontissa ruumis

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Mikäli ajokuntoista autoa mainostetaan ilmaiseksi, liittyy asiaan todennäköisesti jotain hämäräperäistä. Tämän saivat taannoin oppia kantapään kautta kaksi yhdysvaltalaista miestä.

Kahden anonyyminä pysyttelevän miehen kerrotaan löytäneen Mississippin Byranista ajoneuvon, jonka tuulilasiin kiinnitetyssä lapussa luki ”free car” eli ilmainen auto. Avainkin oli jo valmiiksi auton lukossa. Miehet päättivät käyttä tilaisuuden hyödykseen ja lähteä ajelulle Copiahin piirikuntaan.

Perillä miehet päättivät vilkaista auton takakonttiin, jolloin totuus ilmaisesta ajoneuvosta paljastui. Sisällä oli kuolleen miehen alaston ruumis. Kuollut mies on tunnistettu 34-vuotiaaksi Anthony McCrillisiksi.

McCrillsin uskotaan olleen takakontissa kuolleena muutaman päivän ajan ennen ruumiin löytymistä. WFTV-uutissivuston mukaan miehen kuolinsyytä selvitetään parhaillaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.