Jessica Edström poseerasi näyttävästi rannalla: ”Kuvittele rusketusraidat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Nyt Jessica on poseerannut someseuraajiensa iloksi upeassa kuvassa rannalla, jossa hänellä on yllään vain erittäin niukat biksut. Ne muistuttavat ennemminkin paria postimerkkiä, jotka on kiinnitetty toisiinsa naruilla. Upea kaunotar pyytää kuvansa yhteydessä seuraajiaan kuvittelemaan asuvalinnan aiheuttamia rusketusraitoja.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.