Skandaali Miss Helsinki -kilpailussa – rajuja väitteitä somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parhaillaan käynnissä oleva Miss Helsinki -kilpailu on kokenut kolauksen yhden kilpailijan jättäytyä pois kisasta. Milla-niminen nainen on paljastanut, että kauniiden kulissien takana voi tapahtua ilkeitä asioita.

Milla on julkaissut Instagramiin pitkän tekstin kilpailukokemuksesta. Naisella on takana muitakin kauneusalan kilpailuja, ja hän tunnustaa rakastavansa missi-instituutiota. Hän kuitenkin pettyi Miss Helsinki -kilpailuun, koska se ei ennakko-odotuksista huolimatta tuntunut kovinkaan reilulta ympäristöltä.

Hänen mukaansa kilpailussa oli selkeitä lempparityttöjä, jotka olivat mahdollisesti entuudestaan tuomaristolle tuttuja. Heitä kohdeltiin eriarvoisesti. Missipiireissä on kuohunut viime aikoina, kun kesällä Miss Suomi -finalisti jätti leikin kesken samoista syistä. Molemmat kaunottaret ovat ennalta arvanneet kilpailun voittajan, koska kohtelu on sen mukaista. Myös kilpailusta irtisanomisessa on ollut ongelmia.

– Poistuminen kilpailusta hoidettiin epäammattimaisesti, tiuskimista, hyökkäämistä organisaatiolta ja muilta tytöiltä eikä kukaan puolustanut minu , mikä oli ikävää sillä hain kilpailusta uusia ystäviä.