Devin Brugman ja ystävä biksuissa – tässäkö syksyn trendiväri?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein lomakuvissaan yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia. Tällä kertaa Devin on esitellyt uusia tuotteitaan yhdessä ystävänsä kanssa.

Uhkea ja näyttävä parivaljakko nähdään Monday-uimapukumerkin tuotteisiin pukeutuneena, kun esittelyssä on toffeenväriset mallit. Päähuomio kuvissa kiinnittyy luonnollisesti naisten kurvikkaisiin vartaloihin, jotka uimapukuja yllään kantavat.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.