Nyt puhuu Britney Spearsin kihlatun ex: ”Hän osui tällä kertaa kultasuoneen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears meni kihloihin kuntovalmentajana työskentelevän Sam Asgharin kanssa. Jo aiemmin laulajan tiimi on varoitellut naista suojaamaan omaisuutensa mahdollisen avioitumisen varalta. Nyt miehen ex-tyttöystävä on sanonut sanansa asiaan.

– Sam osui kultasuoneen tavatessaan Britney Spearsin, miehen entinen tyttöystävä Marya Veronica kertoo TMZ-lehdelle ja selventää, että myös Britney on todella onnekas, koska Sam on aidosti hyvä tyyppi ja pitää naisestaan huolta. Hän toivottaa Samille ja Britneylle onnellista liittoa.

Britney Spears on yrittänyt päästä irti vanhempiensa holhouksesta jo pitkään etenkin hänen poikaystävänsä Sam Asgharin tuella. Viimein naisen isä, Jamie Spears, haki itse holhousvastuun peruutusta oikeudelta. Britney on suunnitellut avioehdon ottamista.