Emmy-voittaja Gillian Anderson julkaisi härskin kuvan – palkintokakku ei lasten silmille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Gillian Anderson nousi kuuluisuuteen näyteltyään FBI-agentti Dana Scullyä The X-Files, eli Salaiset kansiot -sarjassa. Sittemmin tähden ura on jatkunut näyttävissä ja kiitellyissä merkeissä sarjoissa, kuten The Fall, The Crown ja Sex Education.

Gillian Anderson voitti viikonloppuna parhaan sivuosan naisnäyttelijän Emmy-palkinnon. Palkinto tuli Margaret Thatcherin roolista Netflixin The Crown -sarjassa. Tähden punaisella matolla pitämän mekon suunnitellut muotitalo Chloé onnitteli häntä voitosta valtavan peniksen muotoisella kakulla.

– Onnittelut ISOSTA voitosta!, kakussa luki.

53-vuotias Anderson oli selkästi otettu niin palkinnosta kuin kakustakin, sillä hän esitteli sitä Instagram-tilillään jakamassaan kuvassa. Kakun epäillään olleen viittaus hänen rooliinsa seksiterapeuttina Sex Education -sarjassa.