Kuhmolaisia kannustetaan koronarokotuksiin pizza- ja bensalahjakorteilla

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kainuun Kuhmossa kannustetaan ottamaan koronarokotteita hieman samankaltaisella tavalla, kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa on tehty. Ensimmäisen rokotusannoksen ottajille jaetaan 20 euron arvoisia lahjakortteja Kuhmon Osuuspankin toimesta.

Kaikille uusille ensimmäisen rokotuksen ottajille lahjoitetaan 22. syyskuuta alkaen lahjakortteja, jotka voi vaihtaa paikallisissa yrityksissä esimerkiksi pizzaan tai polttoineeseen. Tempauksella yritykset haluavat kannustaa ihmisiä ottamaan rokotteen koronaa vastaan. Kannustimet jaetaan rokotuksen ottajille Osuuspankin talossa sijaitsevassa rokotuspisteessä.

– Kuh­mos­sa al­le 40-vuo­tiai­den ai­kuis­ten ro­ko­tu­so­suus on vie­lä al­le 70 % ja ha­luam­me täl­lä kan­nus­taa kaik­kia ot­ta­maan ko­ro­na­ro­ko­tuk­set, kertoo Kuhmon Osuuspankin toimitusjohtaja Martti Pulkkinen tiedotteessa.

Myös Kajaanissa järjestetään perjantaina 24. syyskuuta tempaus, jolla halutaan kannustaa ihmisiä ottamaan koronarokotteen. Raatihuoneen rokotuspisteen asiakkaille jaetaan kello 17 ja 24 välillä kahvilakuponkeja.