Missikaunotar Rosanna Kulju kuvattiin vessassa: ”Älytön määrä isoja isoja hämähäkkejä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Helsinki -kauneuskilpailusta yrittäjäksi ja sosiaalisen median vaikuttajaksi ponnistanut Rosanna Kulju kertoi taannoin olevansa rakastunut ja ryhtyneensä seurustelemaan. Sittemmin kuultiin ilouutinen siitä, että hän ja Niko Saarinen ryhtyvät radiojuontajiksi. Taannoin aurinkolomalla Kreikan Santorinillä ollut Rosanna on nyt kuvattu poikkeuksellisen tukalassa tilanteessa.

Kulju joutui nimittäin kaoottisen ja epäonnisen päivänsä aikana vessareissullaan kauhun valtaan, kun hän joutui menemään vessaan paikkaan, jonka katossa roikkui hänen mukaansa suuri määrä hämähäkkejä. Poikaystävä ikuisti tilanteen kuvasarjaksi, jonka Rosanna myöhemmin julkaisi sosiaalisessa mediassa.

Rosanna Kuljun seuraajat ovat olleet pitkään sinkkuna viihtyneen yrittäjänaisen poikaystävästä innoissaan. Kulju järjestää Miss Helsinki -kilpailut ensi syksynä viimeistä kertaa. Nainen on avoimesti kertonut elämänarvojensa muuttuneen, eikä hänen mielestään peinteiset missikilpailut ole enää formaattina nykyaikainen.