Talon hissikuilu täyttyi vedestä Keuruulla – eikä ollut ensimmäinen kerta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Keuruun eCenter-rakennuksessa ilmeni maanantaiaamuna hämmentävä ongelma. Rakennuksen hissi oli poissa käytöstä hissikuiluun päätyneen veden vuoksi.

Vesiongelmasta teki Suur-Keuruu -lehden mukaan ilmoituksen eCenterin siivooja, joka oli kuullut hissikuilusta veden loisketta. Vettä arvioidaan päätyneen hissikuiluun noin tuhannen litran edestä. Sen alkuperä ei ole toistaiseksi tiedossa.

Pelastuslaitos alkaa selvittämään ongekman syitä pumpattuaan veden pois hissikuilusta. Vaikka ongelma on jokseenkin harvinaislaatuinen, ei kyseessä ole ainoa vastaavanlainen tilanne Keuruulla lyhyen ajan sisällä. Keskusaukiolla sijaitsevan eCenterin rakennuksesta jouduttiin pumppaamaan pois vettä viimeksi joulukuussa.