Netflixiin tulossa uusi Britney Spears -dokumentti – lupaa paljastaa salattua tietoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut tänä vuonna runsaasti esillä holhouskiistan vuoksi. Tähden elämään, uraan ja skandaaleihin on perehdytty muun muassa Framing Britney Spears -dokumenttielokuvassa. Nyt tulossa on myös uusi aiheeseen liittyvä dokumentti.

Netflixin Britney vs Spears -dokumenttielokuvassa keskitytään tähden holhoukseen liittyviin kiistoihin ja oikeuskamppailuun. Erin Lee Carrin ohjaama elokuva on ollut työn alla 18 kuukauden ajan. Sen kerrotaan paljastavan katsojille aikaisemmin salattua ja luottamukselliseksi kuvailtua tietoa tähden huoltajuudesta, joka kuului 13 vuoden ajan hänen Jamie-isälleen.

Britney vs Spears ilmestyy Netflixiin tiistaina 28. syyskuuta. Esimakua dokumenttielokuvasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.