Nordean ongelma korjattiiin – korttiostosten tarpeettomat katevaraukset poistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisten Nordean asiakkaiden aamukahvit saattoivat mennä maanantaina väärään kurkkuun. Tileiltä oli veloitettu enemmän rahaa kuin olisi pitänyt. Viikonloppuina tehdyistä korttostoksista oli veloitettu ylimääräisiä katevarauksia.

Nordean viestintä kertoi asiakkailla näkyneen tiedoissa sekä veloitettu korttimaksu että saman ostoksen katevaraus. Tapahtunut herätti runsaasti keskustelua ja huolta sosiaalisessa mediassa. Pankki ilmoitti korjaavansa ongelmaa.

Nordea on sittemmin kertonut Twitterissä poistaneensa kaikki loput korttiostoksiin liittyvät tarpeettomat katevaraukset. Tapahtuneesta mahdollisesti aiheutuneesta taloudellisesta vahingosta voi hakea korvauksia pankin verkkosivujen kautta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.