Britney Spears haluaa laatia avioehdon ilman isäänsä – anoo väliaikaista holhoojaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsin isällä Jamie Spearsilla on holhousvastuu tyttärestään niin kauan, kunnes tuomari jymäyttää vasaransa pöytään. Sekä Britney itse että hänen isänsä ovat anoneet vastuun kumoamista oikeusteitse. Tilanne vaikuttaa myös Britney Spearsin avioliittosuunnitelmiin.

Laulaja meni äsken kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Britney on laatimassa avioehtoa, mutta haluaa, että hänelle määrätään väliaikainen holhooja siksi aikaa, kunnes Jamie Spearsin vastuu poistetaan virallisesti. Väliaikainen holhooja auttaisi naista avioehdon laatimisessa, CSB News uutisoi.

– Kiitos kaikille avioehdosta huolissaan oleville. Ilman muuta hankimme vahvan avioehdon suojelemaan Jeep-autoani ja kenkäkokoelmaani sen varalta, että hän jättää minut jonakin päivänä, Asghari vitsaili aiemmin vastaten fanien huolestuneisiin kysymyksiin omaisuuden turvaamisesta.