Karita Mattila miehille: ”Mikä kondomin kuskaamisessa on niin vaikeaa?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oopperalaulaja Karita Mattila noussut julkisuuteen myös suorasanaisena ja oma arvonsa tuntevana naisena. Hän on arvostellut nyt miesten tapaa unohtaa kondomi kotiin. Nainen viittaa hiljattain otsikoissa olleeseen uutiseen, jonka mukaan Venäjälle matkustavat miehet eivät usko seksitautien riskiin.

– Mikä ihme siinä kondomin kuskaamisessa mukana on niin vaikeaa? Mahtuu taskuun. Saati käsilaukkuun. Terveisin nimimerkki ”Aina mukana. Turvallisuus edellä”, Mattila kirjoittaa kuvan kera Twitteriin.

Kuvassa on 61-vuotiaan oopperalaulajan käsilaukku, josta pilkistää Durex-kondomi. Hän on aiemmin kertonut nauttivansa sinkkupäivistä niin kauan, kunnes hänen elämäänsä astuu samanveroinen ja vapaa mies, joka on valmis nauttimaan kiihkeästä elämästä yhdessä.