DJ-supertähti Steve Aoki haluaa jäädyttää itsensä ja perheensä kuoleman jälkeen: ”Voisin tulla takaisin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Steve Aoki tunnetaan pitkän linjan konemusiikkitähtenä ja DJ:nä, joka on tehnyt yhteistyötä lukuisten eri tyylilajeja edustavien artistien kanssa. Nyt musiikkituottaja on paljastanut haluavansa tulla syväjäädytetyksi siinä toivossa, että hänet voitaisiin herättää henkiin kuoleman jälkeen.

Steve Aoki kertoi In Depth with Graham Bensinger -ohjelmassa olevansa kiinnostunut tulevaisuuden aivoihin liittyvästä teknologiasta. Tähden tavoitteena olisi jäädytyttää itsensä ja perheensä Alcor Life Foundation -yhtiön toimesta. Operaatio maksaa Page Six -sivuston mukaan noin 220 000 dollaria.

– Jos olen onnekas, kuolen sairaalassa jossa kehoni ja erityisesti aivoni voidaan siirtää nopeasti syvään Kelvin-asteikon lämpötilaan… Jos joskus on olemassa henkiin herättämisen mahdollistavaa teknologiaa, voisin tulla takaisin, Aoki kuvaili.

Aokin mukaan hänen äitinsä ja siskonsa eivät suhtaudu ajatukseen syväjäädytyksestä yhtä innokkaasti. Tähden mukaan hän kuitenkin haluaisi tulla herätetyksi henkiin vain, jos hänen perheelläänkin olisi siihen mahdollisuus.