DJ viritti soittopöydän polkupyörään – todelliset liikkuvat bileet videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

DJ:t soittavat yleisölle musiikkia tyypillisesti lähinnä juhlissa, ravintoloissa ja klubeilla. On kuitenkin olemassa myös levyjuontajia, jotka tarjoilevat ihmisille musiikkia erikoisemmissa tilanteissa ja ympäristöissä.

Dom Whiting on taitava DJ, joka on osoittanut olevansa myös melkoinen multitasking-suorittaja. Hän on nimittäin erikoistunut soittamaan musiikkia ajaessaan samalla pyörällä. DJ-laitteet on sijoitettu Whitingin pyörän sarvien tuntumaan, joten niiden käyttö onnistuu ajamisen yhteydessä.

Whiting on Laughing Squid -sivuston mukaan järjestänyt liikkuvia DJ-keikkoja eri puolilla Iso-Britanniaa, kuten Lontoossa, Brightonissa, Cardiffissa ja Buckinghamshiressä. Miehen hämmästyttävään harrastukseen päästään tutustumaan hänen sosiaalisessa mediassa jakamillaan videoilla.