Matkapojat laajentaa etelänmatkoihin – tarjolla pakettimatkoja ja lentoja

Matkailu · Stara.fi

Tamperelainen matkatoimisto Matkapojat on ottanut uutuutena tuoteperheeseensä Kanarian rantalomat. Ensimmäisenä kohteena on Playa del Ingles Gran Canarialla. Valmiit pakettimatkat sisältävät lennot, hotellimajoituksen ja kuljetukset kohteisiin, mutta myös pelkkien lentojen ostaminen on mahdollista. Ensimmäinen Matkapoikien etelänmatka käynnistyy 19. lokakuuta.

– Olemme erittäin innoissamme siitä, että saamme vihdoin tuoteperheeseemme myös rantalomat Kanarialle. Teemme matkat yhteistyössä flytoCanarias -lentoyhtiön kanssa. Lupaamme tuoda yhteistyön myötä erittäin kilpailukykyiset hinnat markkinoille. Matkailun elpyminen alkaa vihdoin näkymään lisääntyneenä kysyntänä loppuvuoden sekä ensi vuoden matkoihin. Näillä rantalomilla pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin rantalomakohteista ja voimme tarjota entistä monipuolisemman matkatarjonnan, Matkapoikien toimitusjohtaja Ari Penttilä kertoo.

Lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentän sijaan Helsingistä kerran viikossa perjantai-iltapäivisin huhtikuuhun 2022 saakka. Hotellivalikoimissa tulee olemaan kolmen ja neljän tähden hotelleja. FlytoCanarias on espanjalainen lentoyhtiö, joka aloittaa Helsingistä lennot Gran Canarialle 19.11.2021. FlytoCanarias käyttää Airbus 321-mallin laivastoa Gran Canarian lennoilla. Lennoilla on espanjalainen henkilökunta.