Nina Agdal riisui kaiken – poseeraa alastomana selfiessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana. Viime aikoina Agdal on aktivoitunut rohkeiden kuvien julkaisijana.

Tällä kertaa Nina on kuvannut itsensä poikkeuksellisesti alastomana, kun hän on riisunut kaikki vaatteensa kylpyhuoneessa ja päättänyt ikuistaa itsensä selfieen. Supermallin fanit riemastuivat rohkeasta kuvasta, joka on ymmärrettävästi saanut suuren suosion. Katso somekuva tästä linkistä.

Taannoin Nina Agdal julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä.