Fedja-kissasta tuli nettitähti – pysyvästi yllättyneen näköinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa on noussut maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen uusi julkkiskissa. Jokunen vuosi sitten Grumpy-kissasta tuli ulkonäkönsä ansiosta julkkis, mutta nyt sen manttelinperijäksi on nousemassa Fedja-kissa. Syynä suureen suosioon on kissan ulkonäkö, sillä se on pysyvästi yllättyneen näköinen. Fedjan emäntä Natalia Zhdanova ryhtyi julkaisemaan lemmikkinsä kuvia sosiaalisessa mediassa hyvällä menestyksellä.

40-vuotias Venäjän Rostovissa asuva Natalia Zhdanova löysi Fedjan muutaman päivän iköisenä pentuna takapihaltaan huonokuntoisena ja hoivasi sen taas kuntoon. Zhdanova piti lemmikin ja huomasi hiljalleen sen ilmeen poikkeavan selvästi lajitovereistaan, sillä sen erikoiset silmät saavat aikaan mielikuvan yllättyneestä ilmeestä.

Syy erikoisiin silmiin ei ole tiedossa. Fedjaa hoivasi Natalian lisäksi myös naapurin kissa, joka myös hoivasi nuorta kissanpentua kuntoon. Zhdanova epäilee, että kissan emo hylkäsi tämän juuri poikkeavan ulkonäön takia. Nyt nettitähdeksi noussut kissa on vuoden ja yhdeksän kuukauden ikäinen ja terve lemmikki.