Anna: Ellen Jokikunnas oli väkivaltaisessa parisuhteessa – pikkusisko suojeli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen suosikkijuontaja Ellen Jokikunnas on paljastanut olleensa takavuosina väkivaltaisessa parisuhteessa. Ellen kertoi kokemuksista Anna-lehden artikkelissa, jossa hän kertoo pikkusiskonsa Ida Jokikunnaksen kanssa sisarussuhteestaan.

– Joskus elin todella huonossa väkivaltaisessa suhteessa. Silloin Ida seisoi välillä välissä nyrkkeilysäkkinä ihan konkreettisesti ja fyysisesti suojelemassa minua, Ellen Jokikunnas kertoo.

– Suhteemme olikin monta vuotta päälaellaan, ja Ida oli se, joka takoi järkeä päähäni. Päästin Idan kantamaan kaiken taakkani. Se tuntui pahalta, koska minunhan piti olla se viisaampi ja vahvempi, joka kannattelee. Onneksi nykyään oma elämäntilanteeni on täysin erilainen, ja sisarussuhteemme on myös tasapainoisempi, juontaja jatkaa.

Ellen ja Ida ovat olleet aikuisiällä läheisissä tekemisissä toistensa kanssa. Ellenin mukaan Ida on tukenut häntä myös lapsettomuudessa. Hän on aviomiehensä kanssa toivonut lasta jo pitkään, ja nyt pariskunta on ollut adoptiojonossa kolmen vuoden ajan.

– Jonakin päivänä meistä tulee vanhempia. Olemme voiton puolella: asia ei ole enää jos, vaan kun. Olen jo kertonut Idalle, että hänestä tulee lapsemme kummitäti, Ellen paljastaa.