Berliinin Barbie tyrmäävänä Alpeilla – rinnat kilpailevat huomiosta vuoristomaiseman kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinin Barbiena seuraajia Instagramissa kerännyt Paris Herms on kolmekymppinen plastiikkakirurgin elävä taidonnäyte. Jättikokoisilla rinnoilla varustettu nainen haluaa näyttää muovinukelta, koska häntä kiusattiin kouluaikoina ulkonäkönsä vuoksi.

Saksalainen Instagram-malli Paris Herms on matkustanut Sveitsiin Alppimasemiin. Nainen poseeraa valokuvissa punaisiin biksuihin pukeutuneena ja taustalla on henkeäsalpaava maisema. Hän kehaisee, että kyseessä on viimeinen kesäkuva.

Nainen on kuitenkin valoittanut maailmaa sosiaalisen median kautta, koska hänen ulkonäkönsä on keinotekoinen ja tavallisia ihmisiä kiinnostava. Nainen esittelee auliisti ulkoisia avujaan yli 354.000 seuraajalleen. Huulitäytteitä, kestopigmentointeja ja kolme kertaa rintojen suurennusleikkauksen ottanut nainen on käyttänyt plastiikkakirurgiaan jättisummia.