Jaajo Linnonmaa ryhtyi vaatesuunnittelijaksi – maksalaatikkopaita loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa on ollut vuosien varrella monessa mukana ja nyt hän on laajentanut toimenkuvaansa myös vaatesuunnittelijaksi. Linnonmaa on nimittäin suunnitellut suomalaiselle elintarvikeyhtiölle paidan, jossa komeilee suomalaisille hyvinkin tuttu maksalaatikko. Kyseessä on kaiken lisäksi kokonainen mallisto, johon kuuluvat college-oloasu, t-paita ja pipo.

Suomessa vietetään kansallista maksalaatikkopäivää 10. lokakuuta. Valmisruokana maksalaatikko on ollut jo vuosikymmenten ajan suomalaisen lähes ikoniseksi noussut suosikki, ja sitä on myyty miljoonia rasiallisia. Kotimaisen Pure Wasten kanssa valmistettuja tuotteita ei tule myyntiin kauppoihin, vaan ne jaetaan erilaisten kilpailujen voittajille.

– Jos urheilijalle olympialaiset on se unelma, niin mulle mahdollisuus päästä suunnittelemaan maksalaatikkovaatemallisto on ollut unelma, josta en ole osannut unelmoida, Jaajo Linnonmaa kertoi malliston suunnittelemisesta.