Seiskan toimittaja Maisa Torpasta: ”Some-imago ja arkielämä ovat täydellisessä ristiriidassa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaalilehti Seiska on julkaissut uutisen, jonka mukaan suomalaista kohujulkkis Maisa Torppaa epäiltäisiin alaikäiseen lapseen kohdistuvasta uhkailusta. Torpan kerrotaan uhanneen lasta puukolla ja rikkoneen samalla teräaseella lapsen vaatteita ja leluja.

Epäiltyinä rikosnimikkeinä jutuissa ovat laiton uhkaus ja vahingonteko. Lapsen äiti on vahvistanut Seiskalle tehneensä rikosilmotuksen, vaikka poliisi ei voikaan kertoa asiasta enempää tutkinnallisista syistä. Seiskan toimittaja Panu Hörkkö kertoo nyt sosiaalisessa mediassa, että hän on seurannut Maisa Torpan elämää jo kymmenen vuoden ajan.

– Olen seurannut Maisan julkisuustaivalta lähietäisyydeltä yli kymmenen vuotta. En tiedä ketään toista julkkista, jonka some-imago ja arkielämä ovat niin täydellisessä ristiriidassa. Maisa on rakentanut Instagramiin täydellisen kuplan, mutta todellisuudessa hänen elämänsä on kuin ruutitynnyri, joka säännöllisin syklein räjähtää palasiksi, Hörkkö kirjoittaa.

Maisa Torppa tyrmäsi väitteet suoralta kädeltä sosiaalisessa mediassa, jossa hän kommentoi Seiskan artikkelin sisältöä. Torppa kertoo olleensa pitkään järjestelmällisen kiusaamisen kohteena.

– Olen kiitollinen, että mieheni ex-tyttöystävä myöntää julkisesti olevansa suurelta osin tämän julkisen kiusaamisen takana. Etenkin tämän pahimman tuhoa aiheuttaneen. Kaikki hänen tekemänsä lastensuojeluilmoitukset ovat todettu aiheettomiksi. Hänen tekemästään aiheettomasta lastensuojeluilmoituksesta on tehty automaattisesti rikosilmoitus välittömästi sen saavuttua, josta en edelleenkään olisi tietoinen ellei lehdet siitä kirjoittaisi, Maisa Torppa kirjoittaa.

– Tänään taas mieheni ex-tyttöystävä on antanut haastattelun, jossa valehtelee näitä samoja asioita kuin lastensuojeluilmoituksessa. Asiat varmasti ratkeavat, koska en ole ikinä tehnyt mitään hänen väittämiään asioita ja motiivi näkyy kilometrien päähän. Tämä valheellisen tiedon levittäminen on pahimman luokan törkeä kunnianloukkaus. Minuun ei olla oltu asiassa missään yhteydessä ja minulla ei asiasta huolta, koska tälläistä ei ole ikinäpäivänä tapahtunut!!!! Syynä aivan järkyttävä ja äärimmäisyyksiin mennyt kiusanteko, Maisa Torppa jatkoi.