Sotilaskuljetuskone lensi kaupungin keskustassa – hiuksianostattava 360 asteen video ohjaamosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Brisbanessa järjestetyssä Riverfire Festival -tapahtumassa todistettiin hurjaa näkyä. Suurikokoinen C-17 -sotilaskuljetuskone lensi kaupungin yläpuolella, liitäen aivan pilvenpiirtäjien läheltä.

Australian ilmavoimien lentonäytöksestä on tullut Brisbanessa vuosittainen perinne. Tästäkin huolimatta sotilaskuljetuskoneen matala ja vaarallisenkin näköinen lento kaupungin yläpuolella saa asukkaat ja turistit haukkomaan henkeään. Katso video artikkelin alta tai tästä.

C-17 -koneen lentoa kaupungin ilmatilassa on aikaisempina vuosina päästy seuraamaan maasta käsin kuvatuilla videoilla. Tänä vuonna lentäjän taidonnäytettä päästään kuitenkin seuraamaan ainutlaatuisella tavalla. Australian ilmavoimat nimittäin julkaisi Youtubessa 360 asteen videon, joka on kuvattu Brisbanen yläpuolella lentäneen koneen ohjaamossa.